Neem contact op Tel. 06 - 510 110 72 info@magerzonwering.nl
Maak vrijblijvend
een afspraak
Afspraak maken

Bouw- en aannemersbedrijf

Ben je op zoek naar een bouwbedrijf Hoogeveen of Drenthe? Dan is Bouw- en aannemersbedrijf John Koster een uitstekende keuze. Hun werkzaamheden bestaan uit nieuwbouw, verbouw, utiliteitsbouw, renovatie, restauratie en onderhoud. Ze zijn enorm breed inzetbaar en begeleiden je bij het gehele bouwproces. Of je nu een nieuwbouw woning, bedrijfspand of aanbouw wil laten bouwen, Bouwbedrijf John Koster staat voor je klaar!

John koster is niet voor niets een bekende naam in de bouw en aannemerswereld. Door de jaren heen hebben ze al een enorm aantal diverse bouwprojecten gerealiseerd. Hun projecten worden te allen tijde uitgevoerd door een vast team van ervaren vakmensen en worden indien nodig ondersteund door diverse gerenommeerde onderaannemers.

Niet alleen in Hoogeveen maar in geheel Drenthe en ver daarbuiten!

Gevestigd in Hollandscheveld nabij Hoogeveen. Maar ze laten zich natuurlijk niet beperken tot een werkgebied alleen in Hoogeveen. Bouw- en aannemersbedrijf John Koster staat klaar voor iedereen die bouwwensen heeft in geheel Drenthe in omstreken! Of je nou op zoek bent naar een Bouwbedrijf in Assen of een aannemersbedrijf in meppel. John Koster staat graag voor u klaar!

Uitstekend gecertificeerd

Ook heel belangrijk is dat een bouwbedrijf goed gecertificeerd is. Bouwbedrijf John Koster is BouwGarant gecertificeerd en aangesloten bij de vereniging Bouwend Nederland. Dit betekend dat ze beschikken over de juiste diploma’s, certificaten en ervaring die nodig zijn voor een kwalitatief en betrouwbaar bouwbedrijf. Uiteraard worden ze hier ook periodiek op getoetst zodat ze ten alle tijden kwaliteit blijven leveren.