Neem contact op Tel. 06 - 510 110 72 info@magerzonwering.nl
Maak vrijblijvend
een afspraak
Afspraak maken

Markiezen, een moderne uitstraling in Hoogeveen, Drenthe en omstreken

U heeft ze vast wel gezien in de omgeving van Hoogeveen en Drenthe. Markiezen geven een mooi uitzien op het straatbeeld. Buiten dat ze er mooi uit zien hebben ze vooral ook een zonwerende functie. Een markies is verkrijgbaar in verschillende designs, en passen bij zowel oude als nieuwe huizen.

Waarom een markies als zonwering?

Markiezen behoren tot een van de meest effectieve zonwering manieren. Dit komt doordat deze aan de zij kanten dicht zijn, en ze op deze manier de zon nog beter tegengaan. Ook geven ze de buitenkant van uw huis een nieuwe look. Ze zien er stijlvol uit en zijn in zowel aluminium frame als houten frame leverbaar. Markiezen zijn tijdloos, zowel oude woningen als nieuwe woningen worden voorzien van een moderne en frisse look. Ook de kleur is in meerdere varianten beschikbaar. Mager zonwering is uw specialist in het leveren en monteren van uw markiezen. Daarnaast zijn er veel particulieren ook vele winkels in de omgeving van Hoogeveen en Drenthe die voor markiezen hebben gekozen. Uiteraard is voor winkels de markies te voorzien van bedrukking.

Houten markiezen

Deze markies soort is authentiek. Het geeft een rustieke uitstraling en de houten markiezen zijn leverbaar in verschillende hout soorten. De houten markies is leverbaar met een noord bediening. Naast de verschillende hout keuzes is er ook variatie in de kleur en ontwerp.

Aluminium Markiezen

De aluminium markies is steviger en heeft een iets moderner frame. Ook bij deze soort is er keuze uit verschillende kleuren en design. Daarnaast kunt u kiezen uit koord bediening, maar ook elektrische bediening is mogelijk. Dit maakt de bediening van de markies nog makkelijker. Aluminium markiezen hebben tevens minder onderhoud nodig.

Wat is de prijs voor markiezen?

De prijzen van een markies ligt net als de andere zonwering behoorlijk uiteen. Dit maakt het voor vrijwel ieder budget mogelijk om een markies te vinden die aan uw budget voldoet. Mager zonwering bespreekt graag met u wat de mogelijkheden zijn. Neem contact met ons op voor een gratis offerte op maat.

Mager zonwering levert markiezen van hoge kwaliteit.

De markiezen van mager zonwering zijn van hoge kwaliteit. Ze worden met professionaliteit en vakmanschap bij u geleverd en geplaatst. Nadat we een offerte voor u hebben gemaakt komen wij bij u langs op de afgesproken datum. Hier zullen wij met zorg de door u gekozen markiezen monteren. Wij leveren de markiezen in Hoogeveen, Drenthe en omgeving. Dus schroom niet en vraag direct uw offerte aan.

Meer dan alleen Markiezen

Naar iets anders op zoek als markiezen? Mager Zonwering biedt voor ieder huis en gevel een passende oplossing. Je kan bij ons ook terecht voor terrasschermen, screens, uitvalschermen en rolluiken. Voor meer informatie en advies kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wilt u meer informatie over dit product?

Velden met Verplicht zijn verplicht.