Neem contact op Tel. 06 - 510 110 72 info@magerzonwering.nl
Maak vrijblijvend
een afspraak
Afspraak maken

De beste screens in Hoogeveen koop je bij Mager Zonwering!

Screens zijn een perfect zonwering. Handig in gebruik en daarnaast voor ieder budget aan te schaffen. In de zomer zorgen ze dat het lekker koel blijft binnen, en het ook binnen heerlijk blijft om te vertoeven. Naast de perfecte zonwering, zien ze er ook nog eens mooi uit. Vele klanten in Hoogeveen maken al gebruik van deze prettige zonwering. Er is dan ook keuze uit vele modellen en designs wat de uitstraling van uw woning een nieuw aanzicht geeft.

Welke soorten screens zijn er verkrijgbaar?

Screens zijn in verschillende maten, designs en prijsklasse verkrijgbaar. Het is een voordelige manier om de zon buiten huis te houden en te genieten van het mooie weer. Ze zijn te verkrijgen in verschillende designs en opties. Zo word standaard handbediening toegepast maar kunt u ook kiezen voor een duurdere variant, een elektrische bediening.

Standaard Screen:

Een screen is een vlak hangende zonwering. Het bestaat uit een scherm dat is gevlochten uit glasvezel. Met screens in Hoogeveen of screens in Drenthe word het zicht van buiten naar binnen minder maar blijft het zicht van binnen naar buiten optimaal. Het zonlicht kan worden tegengegaan tot wel 85%.

Zippscreen:

De Zippscreen is een uitgebreidere screen soort. Deze is naast stevig ook nog eens windvast. Een windveste screen met een mooie uitstraling. Ook deze is in verschillende modellen verkrijgbaar. De zonwerende doeken zijn bij de zippscreen aan de zijkant bevestigd aan de geleiders. Deze zijn hierdoor een stuk beter wat betreft stevigheid.

Uw screen expert in Drenthe, Hoogeveen en omstreken

Mager Zonwering is uw vakman op het gebied van screens in Hoogeveen. Wij maken graag een offerte voor u en creëren een prijs op maat. Op afspraak komen wij ook bij u langs. Onze producten zijn van hoge kwaliteit, en worden door ons vakkundig geplaatst.

De kosten voor het plaatsen van Screens

De kosten voor het plaatsen van screens loopt nogal uiteen. Ook hier ligt het er aan welk design u kiest en wat uw wensen zijn. Uiteraard maken wij een offerte op maat voor u. Stuur ons vrijblijvend een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Naar iets anders op zoek?

Ben je naar iets anders op zoek dan screens om de zon te beheersen? Dan kun je ook terecht bij Mager Zonwering. Wij bieden ook kwalitatieve terrasschermen, markiezen, uitvalschermen en rolluiken aan. Voor meer informatie of advies kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen

Wilt u meer informatie over dit product?

Velden met Verplicht zijn verplicht.