Neem contact op Tel. 06 - 510 110 72 info@magerzonwering.nl
Maak vrijblijvend
een afspraak
Afspraak maken

Kwalitatieve terrasschermen in Hoogeveen, Drenthe koop je bij Mager Zonwering

We kenen allemaal een moment dat we even niet hoeven te werken en lekker kunnen genieten van het mooie zomer weer. Of je nu in Hoogeveen of Drenthe woont, in de zomer is het een van de mooiste plekken. Toch hebben we vaak wat hinder van de zon. Maar dat is nu verleden tijd met een goede zonwering en/of terrasbescherming. Veel tevreden klanten gingen u al voor door een Terrasoverkapping te plaatsen in Drenthe, of een Terrasscherm in Hoogeveen. Mager zonwering is uw vakkundige specialist in Drente, Hoogeveen en omgeving. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Waarom Terraszonwering?

De zon is erg belangrijk in ons leven. Maar soms kan hij ook heel vervelend zijn. Door het plaatsen van zonwering of terraszonwering, draagt u bij aan een goede regeling van de temperatuur in huis en het tegen gaan van vervelende zon inval. Er zijn vele mogelijkheden om het prettiger te maken, om te genieten van het mooie weer.

Terrasoverkappingen

Mager zonwering is uw specialist op het gebied van een goede terrasoverkapping. Ze worden vakkundig geplaatst en van hoge kwaliteit. Een terrasoverkapping word aan de gevel van het huis gemonteerd waardoor u beschermd van de zon kunt genieten van het mooie zomerweer. Maar dit is niet alles, want ook bij een regenbui zit u met een terrasoverkapping droog. Naast deze overkapping bestaat er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een vrijstaande terrasoverkapping. Deze is ideaal als u bijvoorbeeld het terras in het midden van de tuin heeft. Beide soorten terrasoverkapping zijn verkrijgbaar in verschillende opties. Bijvoorbeeld met lamellen, die u kunt instellen om zelf te bepalen hoeveel zon er binnen komt.

Terrasschermen

Terrasschermen zijn niet weg te denken uit een tuin waar u veel in wilt vertoeven. Ze zorgen ervoor dat u ongestuurd kunt zonnen en er schaduw word gecreëerd op uw terras. er bestaan verschillende soorten terrasschermen, belangrijk is dat er voor iedereen wel een soort bij zit die aan uw wensen voldoet.

Knikarmschermen:

Een terrasscherm dat word geregeld met 2 knikarmen die vooruitkijken. Dit terrasscherm hangt hoog boven uw terras en na het uitrollen van het scherm kunt u er prima onderdoor lopen. Zo heeft u geen hinder van de beweegruimte op uw terras.

Vrijstaande Terrasschermen:

Dit soort terrasscherm is net als de vrijstaande terrasoverkapping perfect als uw terras bijvoorbeeld in het midden van uw tuin ligt. Als u een terrasscherm wilt dat u kunt verplaatsen is dat ook geen probleem.

Verplaatsbare Terrasschermen:

Een terrasscherm waarmee u zelf bepaald waar u schaduw wilt creëren. Een verplaatsbaar terrasscherm staat op wielen waarmee u het scherm eenvoudig kunt verplaatsen.

Wat kost een Terrasscherm of Terrasoverkapping?

De prijzen lopen nogal uiteen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte en wij zullen samen met u de beste prijs berekenen. We houden uiteraard rekening met al uw wensen wat betreft kleur, formaat en design.

Meer dan terrasschermen

Naast terrasschermen heeft Mager Zonwering nog meer om de zon te beheersen. Je kan bij ons ook terecht voor markiezen, screens, uitvalschermen en rolluiken. Voor ieder huis en gevel hebben wij een passende oplossing. Voor meer informatie en advies kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Vraag een gratis offerte aan bij Mager zonwering

Mager zonwering is een vakkundig specialist op het gebied van het leveren, monteren en repareren van al uw zonweringen of terrasoverkappingen. Wij bieden onze diensten aan in de omgeving Drenthe, Hoogeveen en de omgeving die hierop aansluit. Maak een afspraak en wij komen graag bij u langs.

Wilt u meer informatie over dit product?

Velden met Verplicht zijn verplicht.