Neem contact op Tel. 06 - 510 110 72 info@magerzonwering.nl
Maak vrijblijvend
een afspraak
Afspraak maken

Zonwering

Afbeelding vergroten

Uitvalschermen

Uitvalschermen geven een sublieme bescherming tegen fel zonlicht en hoge buitentemperaturen. Ze zijn geschikt voor elk type raam waarbij een vrije doorloop geen rol speelt. Uitvalschermen ogen bijzonder fraai tegen de gevel en kunnen geleverd worden met vaste armen of armen met een veersysteem, al dan niet windvast. Uitvoering naar keuze traditioneel of een cassettesysteem.

meer informatie

Terrasschermen

Terrasscherm, van verschillende uitvoeringen in een combinatie van oogstrelende vormgeving en absolute duurzaamheid. Wat zult u genieten van een solide scherm, met royale uitval en grote breedten met een doek naar keuze.

meer informatie

Markiezen

Markiezen geven uw huis iets moois, iets nostalgisch.

Markiezen ademen sfeer en romantiek, stralen kwaliteit

uit en kunnen aan uw huis zowel een modern als een

klassiek karakter geven

meer informatie
Afbeelding vergroten

Screens

Screen is een vlak hangend buitenscherm met doek geweven uit draad van glasvezel waardoor het zonlicht voor 85% wordt gefilterd. Toch blijft het zicht naar buiten behouden terwijl overdag nagenoeg geen inkijk mogelijk is.

De screen is een uiterst effectieve maar prijsvriendelijke zonwering.

Tegenwoordig ook leverbaar, de Zippscreen , dat is een windvast model waarvan het doek aan de zijkanten vast in de geleiders zitten.

meer informatie

Rolluiken

Rolluiken geven een combinatie van veilig gevoel, duurzaamheid en vormgeving. Wilt u graag het zekere voor het onzekere nemen? Het nuttige met het aangename combineren? Dan weet u rolluiken op waarde te schatten. De rolluiken combineren een veilig gevoel met duurzaamheid en vormgeving. Rolluiken zijn van alle gemakken voorzien om uw huiselijk comfort te verhogen.

Met rolluiken kiest u voor gemoedsrust. De rolluiken werken als goed hang- en sluitwerk. Bij ongewenst bezoek blokkeren de lamellen door de ophangveren. Ze kunnen namelijk niet opgetild worden.

Rolluiken vormen verder een excellente zon- en hittewering in de zomer en zorgen voor extra isolatie en energiebesparing in de winter. Rolluiken zijn tevens zeer goede geluidsisolatoren.

U koopt bij ons alleen maar kwaliteitsrolluiken, geen B-keus.

meer informatie