Neem contact op Tel. 06 - 510 110 72 info@magerzonwering.nl
Maak vrijblijvend
een afspraak
Afspraak maken

Zonwering en rolluiken in Meppel

Op zoek naar een zonwering in Meppel omdat je last hebt van felle lichtinval in je woning? Dan ben je bij Mager Zonwering aan het juiste adres. Zomers kan het warme zonlicht zorgen voor snel oplopende temperaturen binnenshuis. Ook in de winter kan het licht fel naar binnen schijnen. En al houden we van zon, het is wel fijn om de lichtinval te kunnen reguleren. Wij bieden daarom een uitgebreid aanbod van zonwering en rolluiken.

Soorten zonwering in Meppel

Bij Mager Zonwering (nabij Meppel) heb je niet alleen een uitgebreide keus wat betreft soort, maar ook wat betreft uitstraling. Zo hebben wij altijd de zonwering die het beste bij je huis past. Heb je genoeg ruimte om het huis en geen vrije doorloop bij de ramen nodig? Dan zijn uitvalschermen voor jou een goede optie. Deze schermen bieden een prima bescherming tegen zonlicht en warmte en ogen zeer fraai. Ben je op zoek naar een meer nostalgische uitstraling? Bekijk dan onze markiezen van hoge kwaliteit. Hiermee krijgt elk huis karakter!

Andere oplossingen

Heb je wat minder ruimte om het huis? Dan bieden we als derde optie screens. Deze screens hangen verticaal voor het raam, waardoor ze zo'n 85 procent van het zonlicht tegenhouden. Bijkomend voordeel is dat je nog wel door de screens naar buiten kunt kijken, terwijl er van buitenaf bijna niet naar binnen gekeken kan worden. Ben je niet alleen op zoek naar bescherming tegen te felle lichtinval of warmte, maar zoek je ook een manier om de veiligheid van je woning te verhogen? Dan raden wij rolluiken aan. Deze houden niet alleen licht en warmte tegen, maar ook ander ongewenst bezoek. Met rolluiken heeft je dus een totaaloplossing. We bieden echter niet alleen zonwering voor ramen aan. Heb je een terras waarbij je ook graag de hoeveelheid zon en warmte beter wilt kunnen reguleren? Een terrasscherm is dan de ideale oplossing.

De voordelen van Mager Zonwering

Bij ons kunt je niet alleen terecht voor de aankoop van uw zonwering of rolluiken in Meppel. Wij regelen namelijk ook zelf de levering en de montage van de zonwering of onderdelen daarvan. Onze service gaat echter nog verder. Heb je schade aan je zonwering? Dan zijn wij er ook voor de reparatie. Zo weet je zeker dat je aankoop goed onderhouden blijft en gegarandeerd lang mee gaat! Dus ben jij op zoek naar zonwering of rolluiken in de buurt van Meppel? Neem een kijkje op de website of neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We helpen je graag!